"La mort de Teddy" : una experiència per a gaudir i aprendre - Raúl Oswaldo Senra Jiménez; Esther Martínez Jiménez (Universitat Autònoma de Barcelona, 2013)
Mitjançant aquesta experiència demostrarem el què si l`atmosfera només fora 100% oxigen, al respirar ens cremaríem els pulmons, no obstant això, gràcies a què només té un 21% d`oxigen podem respirar sense cap problema. Amb aquest exemple de reacció també podem conèixer quina quantitat d`oxigen han d`aportar les nostres cèl·lules per a cremar la quantitat de sacarosa que ingerim diàriament.