Освітні процеси в умовах полікультурності: мовно-політичний складник - Віта Анатоліївна Гаманюк (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Гаманюк В. А. Освітні процеси в умовах полікультурності: мовно-політичний складник. У статті досліджується динаміка змін в освітній політиці Європейського Союзу під впливом мовно-політичних аспектів розвитку сучасного суспільства, аналізуються нові підходи до уніфікації іншомовної освіти з урахуванням сучасних потреб.