ROLUL LICEELOR ÎN REȚELELE INTERORGANIZAȚIONALE - Andra-Ramona BORȘ (Moldova State University, 2020)
În ultimii ani, utilizarea rețelelor interorganizaționale ca strategie de management educațional a luat rapid amploare și studierii acestor tipuri de rețele i se acordă o atenție deosebită. Datorită faptului că studiul acestor rețele a fost fragmentat prin abordări și analize diferite, scopul revizuirii principalelor concepte a fost să aducă în discuție indicatori cu valoare practică pentru persoanele din organizațiile școlare de tip liceal care gestionează sau lucrează în rețele interorganizaționale. THE ROLE OF HIGH SCHOOLS IN INTERORGANISATIONAL NETWORKS The use of interorganisational networks as an educational management strategy and the study of these types of networks has grown rapidly in recent years. Due to the fact that the study of these networks was fragmented through different approaches and analyses, the purpose of reviewing the main concepts was to bring into question indicators of practical value for people from high school type of organizations who manage or work in interorganisational networks.