Sprawozdanie z Ogólnopolskiego Seminarium Naukowego Dydaktyk Szczegółowych: "Wokół pytań o naukowy status dydaktyk szczegółowych"; Gdańsk, 21-22 maja 2017. - Grażyna Szyling (University of Lower Silesia, 2017)
nie dotyczy