ВПЛИВ ГЕНДЕРНОЇ ПЕДАГОГІКИ НА ФОРМУВАННЯ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ У МІЖДИСЦИПЛІНАРНОМУ АСПЕКТІ - Ольга Володимирівна Мельниченко (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2017)
У статті проаналізовано вплив гендерного знання та методів гендерної педагогіки на форму- вання критичного мислення під час вивчення дисциплін у вищій школі.