The accompaniment needs of the family with a loved one in the critical care unit - Charnell Quinton; Dalena van Rooyen; Johanita Strümpher (AOSIS, 2003)
Nurses have unique opportunities to create environments where patient and family needs can be met. Opsomming Verpleegkundiges het 'n unieke geleentheid om 'n omgewing te skep waar daar aan die behoeftes van beide die pasiënte en hul gesinslede voldoen word. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.