ARGUMENT - USM ADMIN (Moldova State University, 2007)
Ancorată la realitate, elocventă, în spiritul bunelor tradiţii - astfel este concepută revista ştiinţifică a Univer- sităţii de Stat din Moldova "Studia Universitatis", seria "Ştiinţe ale educaţiei". Ediţia curentă inserează abor- dări constructive ale politicilor educaţionale, sinteze teoretice, studii empirice, reflecţii asupra aspectelor prio- ritare din domeniile pedagogie, psihologie, didactică particulară. În acest cadru structural şi-au găsit oglindire preocupările savanţilor, cadrelor didactice, doctoranzilor, masteranzilor, studenţilor.