СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РАЗГОВОРНОГО И ПЕВЧЕСКОГО ГОЛОСА УЧИТЕЛЯ МУЗЫКИ С ПОМОЩЬЮ ИНТОНАЦИОННО-РЕЧЕВОГО МЕТОДА - USM ADMIN (Moldova State University, 2009)
În acest articol autorul analizează posibilităţile de perfecţionare a vocii muzicale şi vorbite a învăţătorului de muzică cu ajutorul metodei "intonaţional-vorbite".