Дидактичний ресурс електронного середовища в організації самостійної роботи майбутніх учителів початкових класів - Інна Анатоліївна Нагрибельна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Нагрибельна І. А. Дидактичний ресурс електронного середовища в організації самостійної роботи майбутніх учителів початкових класів. У статті проаналізовано науково-методичний потенціал дидактичного ресурсу електронного середовища. Акцентовано увагу на його ролі в організації самостійної роботи майбутніх учителів початкових класів, з'ясовано сутність дефініцій, що стосуються до інформаційно-навчального середовища у сучасному виші.