Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання: результати експерименту - Олександр Сушенцев (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Сушенцев О. Є. Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання: результати експерименту. У статті автор розкриває хід дослідно-експериментальної роботи з перевірки визначених теоретичним шляхом педагогічних умов активізації пізнавальної діяльності учнів основної школи на уроках трудового навчання.