Професійно-педагогічна компетентність вчителя - Ольга Орловська (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті проаналізовано різні підходи до визначення понять "професійно-педагогічна компетентність" та "компетенція", визначено показники та види професійної компетентності. Виділено основні підходи вчених до вивчення професійної компетентності вчителя.