Рівні організаційно-педагогічних умов професійного самовдосконалення керівника позашкільного навчального закладу (на прикладі керівника дитячо-юнацької спортивної школи) - Тетяна Холостенко (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті проаналізовані наукові дослідження з метою виявлення можливих рівнів організаційно-педагогічних умов професійного самовдосконалення керівника позашкільного навчального закладу (на прикладі керівника дитячо-юнацької спортивної школи). Виявлені чотири рівні (державний, муніципальний, внутрішкільний, особистий) організаційно-педагогічних умов, які впливають на професійне самовдосконалення керівника ДЮСШ.