Співвідношення понять «комунікація», «спілкування», «комунікативна діяльність» як педагогічна проблема - Тетяна Леонідівна Шепеленко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Шепеленко Т. Л. Співвідношення понять «комунікація», «спілкування», «комунікативна діяльність» як педагогічна проблема. У статті з'ясовано поняття «комунікативна діяльність» через розкриття його співвідношення з поняттями «комунікація», «спілкування». Визначено розглядуване поняття як комунікативну діяльність, яка є взаємодією двох і більше людей, спрямованою на узгодження і об'єднання їх зусиль задля налагодження стосунків і досягнення спільного результату.