Стан та напрями вдосконалення системи підготовки фахівців для фізичного виховання і спорту - Андрій Слобожанінов; Юрій Тумак (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті аналізується стан підготовки фахівців у сфері фізичної культури і спорту, напрями вдосконалення яких забезпечать значне покращення здоров'я українського суспільства.