ЗАРУБІЖНИЙ І ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД ВИВЧЕННЯ ФЕНОМЕНУ «НАВЧАЛЬНІ СТРАТЕГІЇ» - Тарас Юрійович Бульба (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2015)
У статті розкрито психолого-педагогічну сутність поняття «навчальні стратегії» на основі аналізу провідних досліджень з цього напрямку. Схарактеризовано найбільш відому й найбільш визнану класифікацію навчальних стратегій. Встановлено зв'язок понять «навчальні стратегії» та «індивідуально-творча стратегія самостійної навчальної діяльності студента».