До питання класифікації геометричних умінь в умовах застосування мультимедійних засобів навчання - Ірина Молдован (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Молдован І. В. До питання класифікації геометричних умінь в умовах застосування мультимедійних засобів навчання. У статті з'ясовано питання класифікації геометричних умінь, зокрема потребу у її конкретизації, в умовах застосування мультимедійних засобів навчання. Автор пропонує виокремлено уміння, пов'язані з роботою з мультимедійною дошкою, проекційною системою, у програмах пакету Microsoft Office та уміння, які формуються під час роботи із спеціальними навчальними програмами з геометрії. З'ясовано, що мультимедійними засобами можна і доцільно формувати всі групи геометричних умінь. На прикладі фрагменту мультимедійної презентації показано можливості мультимедійного засобу у формуванні в учнів семіотичних умінь на уроці геометрії.