Оновлення змісту професійної освіти і навчання: сучасні тенденції й напрями - Олена Валентинівна Кантур (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Кантур О. В. Оновлення змісту професійної освіти і навчання: сучасні тенденції й напрями. У статті розкриваються основи, обґрунтовується актуалізація процесу стандартизації професійної освіти. Аналізуються етапи розробки освітніх стандартів нового покоління на прикладі підготовки працівників туристичної сфери. Характеризується зміст розробленого державного стандарту професійно-технічної освіти на основі компетенцій для робітничої професії.