Od Biblii do e-Biblii. Kościół katolicki od starych do nowych mediów - Mirosław Lakomy (Jesuit University Ignatianum in Krakow, 2012)
Tekst jest próbą zaprezentowania drogi jaką przeszedł Kościół katolicki poszukując narzędzi ewangelizacji. Symbolicznie opracowanie zamknięto klamrą, która spina pierwszy na świecie druk Biblii wykonany w drukarni Gutenberga z pierwszym na świecie Pismem Świętym zamieszczonym w formie mp3 na Facebooku przez Ojca Leona Knabita z Tyńca.   This text is an attempt to present the path of the Catholic Church to develop the instruments of evangelization. Symbolically this article was ended with the buckle from the first Bible ever created. This buckle was presented as the MP3 data on Facebook by father Leon Knabit from Tyniec.