Особливості розвитку рухової сфери аутичних дітей - Оксана Чернецька (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено індивідуальні особливості розвитку розумової та рухової сфери дітей з аутизмом, що є основою при створенні індивідуальної програми фізичної реабілітації.