Investigación, epistemología e identidad en Latinoamérica. Entrevista a Irene Vasilachis de Gialdino (Research, Epistemology and Identity in Latin America. An Interview with Irene Vasilachis de Gialdino) (Recherche, epistémologie et identité en Amérique Latine. Entretien avec Irene Vasilachis de Gialdino) (Pesquisa, epistemologia e identidade na América Latina. Entrevista com Irene Vasilachis de Gialdino) - Mauricio Pérez-Abril; Irene Vasilachis-de Gialdino (Pontificia Universidad Javeriana, 2012)
No aplica