Діалогізація навчання на практично-семінарських заняттях майбутніх учителів філологічних спеціальностей як умова формування дидактичної компетентності - Т. М. Мішеніна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Мішеніна Т. М. Діалогізація навчання на практично-семінарських заняттях майбутніх учителів філологічних спеціальностей як умова формування дидактичної компетентності. У статті розкрито сутність поняття «діалогізація навчання»; діалогізацію навчання обґрунтовано як дидактичну умову формування дидактичної компетентності майбутніх учителів філологічних спеціальностей. Висвітлено аспектуальні складники дидактичного дискурсу у процесі гуманітарної підготовки майбутніх фахівців.