Метод проектів у професійній підготовці майбутніх перекладачів - Ігор Горошкін (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Горошкін І. О. Метод проектів у професійній підготовці майбутніх перекладачів. У статті визначено педагогічний потенціал методу проектів у професійній підготовці майбутніх перекладачів, проаналізовано особливості впровадження міждисциплінарних проектів, що значною мірою впливають на сформованість професійної компетентності студентів-майбутніх перекладачів, запропоновано тематику міждисциплінарних проектів, сценарії його реалізації.