Формування творчої компетентності майбутніх учителів іноземної мови у процесі їх фахової підготовки - Олена Володимирівна Пахомова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Пахомова О. В. Формування творчої компетентності майбутніх учителів іноземної мови у процесі їх фахової підготовки. У статті розкрито сутність поняття «творча компетентність», визначено структуру й схарактеризовано компоненти фахової підготовки майбутніх учителів іноземної мови, розглянуто підходи та шляхи формування творчої компетентності студентів у процесі їх фахової підготовки.