КОМУНІКАТИВНА ПІДГОТОВКА МЕДИЧНИХ СЕСТЕР США ДЛЯРОБОТИ З ПАЦІЄНТАМИ ПОХИЛОГО ВІКУ - Yuliia Hrebenyk (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті визначено основні освітні фактори, що впливають на формуваннякомунікативної культури медичних сестер США. Досліджено особливостікомунікативної підготовки медсестер для роботи з пацієнтами похилого віку.Означено, які саме структурні компоненти цього зарубіжного досвіду можна залучитипри підготовці українських медичних сестер. Ключові слова: комунікативна підготовка, комунікативна культура,комунікативні навички, медична сестра США.