ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - В. Скачкова (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2019)
У статті висвітлено ставлення сучасного суспільства до особистості, що вкотре висуває дуже високі вимоги до особистісного розвитку підростаючого покоління. Також виявлені та розкриті психолого-педагогічні умови розвитку особистості учнів початкових класів. Доведено, що дітей потрібно сприймати як цілісну особистість, розуміти природу особистості учня початкових класів, внутрішні механізми його розвитку.