Етапи формування логічної культури майбутніх учителів іноземної мови - Рита Володимирівна Лопатич (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Лопатич Р. В. Етапи формування логічної культури майбутніх учителів іноземної мови. У статті визначено етапи формування логічної культури майбутніх учителів іноземної мови: мотиваційний, технологічний та рефлексивно-аналітичний. З'ясовано методи та заходи, які підвищують рівень сформованості логічної культури майбутніх учителів іноземної мови.