Неке дилеме средњошколаца и студената о писању великог и малог слова - Невена Станисављевић (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2022)
Овај рад претендује да прикаже у којој мери је правилна употреба великог слова, као једна од базичних правописних области, развијена код ученика завршне године средње школе и студената струковне школе? Продубљују ли се методичка знања и побољшавају ли се методолошко-методичка умећа ученика и студената из правописа српског језика у наставној пракси? Колико простора у наставним плановима и програмима заузима правопис? Одговоре на наведена питања потражили смо у анализи актуелне наставне праксе, знањима ученика и студената, као и слабостима образовног процеса.