El bosó de Higgs - Jordi Nadal (Universitat Autònoma de Barcelona, 2012)
La recent descoberta del possible bosó de Higgs ha estat un èxit de la física, que hi ha dedicat l'esforç de moltes persones al llarg de molt anys. No obstant això, les més avançades teories físiques encara tenen problemes que caldrà anar resolent amb més dades i segurament amb nous experiments.