درک کاردرمانگرها ازعملکردهای بالینی غیراخلاقی درحیطه اختلال عملکرد جسمی بزرگسالان - حسن وحیدی; نرگس شفارودی; سودابه جولایی (Shahid Beheshti University of Medical Sciences, 2015)
مقدمه و اهداف کاردرمانگران ممکن است در کار بالینی خود با موارد غیراخلاقی متعددی مواجه شوند. هدف از این مطالعه شناخت موارد غیراخلاقی در کاربالینی کاردرمانگران در     حیطه ی اختلالات جسمی بزرگسالان بود. مواد و روش ها در این مطالعه از روش کیفی آنالیز محتوا استفاده شده است.10 کاردرمانگر فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی، با حداقل دوسال سابقه کاری به صورت هدفمند انتخاب شدند. جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه نیمه ساختارمند در کلینیک های خصوصی و بخش های کاردرمانی بیمارستان ها انجام شد. یافته ها  تجزیه و تحلیل داده ها در نهایت منجر به پیدایش چهارطبقه شده است که همگی آن ها بیان کننده عملکردهای غیراخلاقی کاردرمانگران در حیطه ی جسمی بزرگسالان می باشد. این طبقات شامل، انحراف در مسیر درمان، غفلت از منفعت مراجع، بی توجهی به اصول ارتباطات و تاکید بر کسب منفعت مالی می باشند. نتیجه گیری یافته های این تحقیق نشان می دهد که کاردرمانگران در ضمن کار بالینی خود دچار مشکلات اخلاقی متعددی در ارتباط با حقوق مراجعان می گردند که به اعتقاد شرکت کنندگان در این مطالعه، عدم آگاهی از اصول اخلاق حرفه ای مرتبط با رشته ی کاردرمانی و نبود قوانین جامع در این زمینه از علل مهم عملکردهای غیراخلاقی درمانگران است که ضرورت تحقیقات بیشتری را در این زمینه مطرح می نماید.