Afdeling Ses - Sandra van't Zand (AOSIS, 1985)
Julie is tussen 22 en 74 in jare tussen 6 maande en 9 jaar jul verstand daar is 60 van julle dogters julle lewe, julle kinders mag die Vader julle spaar.