Формування фахової компетентності майбутнього вчителя початкових класів засобами інноваційних педагогічних технологій - А. К. Зичков (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Зичков А. К. Формування фахової компетентності майбутнього вчителя початкових класів засобами інноваційних педагогічних технологій. У статті розглянуто проблеми фахової компетентності як складника інноваційної діяльності майбутнього вчителя початкових класів.