Die beoordeling van kurrikula vir transkulturele verpleging - Susanna CD Zeelie; Heilie HM Uys (AOSIS, 1996)
In the first part of this article, criteria for transcultural nursing curricular content, presentation methods and evaluation methods were drafted. Opsomming In die eerste deel van hierdie artikel is kriteria vir transkulturele kurrikulere inhoud, aanbiedingsmetodes en evalueringsmetodes opgestel.