EDUCAȚIA PENTRU CARIERĂ: ABORDĂRI CONCEPTUALE - USM ADMIN (Moldova State University, 2017)
Realizarea profesională este un aspect definitoriu pentru integrarea omului în societate. Drept principiu de bază al societăţii actuale este educaţia de calitate, fiind un aspect iniţial al formării culturii generale şi, ulterior, al formării profesionale. Acesta rămâne a fi un proces de durată, care necesită o intervenţie profesională calitativă şi permanentă, în scopul menținerii statutului social și profesional al individului. Cuvinte-cheie: carieră, educație pentru carieră, muncă, ocupație.