Kitap Tanıtımı: Ortaçağ'da Şövalyelik ve Şövalye Eğitimi - Safa Eroğlu (Sakarya University, 2014)
Kitap İncelemesiGüleç, İ. ,Demiriz, N.H. (2014). Ortaçağ'da Şövalyelik ve Şövalye Eğitimi. Sakarya: Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü.