Провідні напрями та тенденції дослідження проблеми професійної підготовки майбутніх учителів початкових класів в Україні - В. В. Желанова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Желанова В. В. Провідні напрями та тенденції дослідження проблеми професійної підготовки майбутніх учителів початкових класів в Україні . У статті розкрито провідні напрями та тенденції дослідження проблеми фахової підготовки майбутнього вчителя початкових класів у ВНЗ на сучасному етапі, що збігається із запровадженням провідних ідей Болонської конвенції у систему вищої освіти в Україні.