Підготовка майбутніх учителів до формування міжособистісних взаємин в учнівському колективі як складник оволодіння професійними компетенціями - М. М. Чорній (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Чорній М. М. Підготовка майбутніх учителів до формування міжособистісних взаємин в учнівському колективі як складник оволодіння професійними компетенціями. У статті проаналізовано особливості підготовки майбутнього вчителя до формування міжособистісних взаємин в учнівському колективі підлітків в умовах компетентнісного підходу.