Особливості здоров'язбережувальних педагогічних процесів в умовах фундаменталізації непрофесійної фізкультурно-оздоровчої освіти - Наталія Назарівна Завидівська (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розкрито сутність педагогічної здоров'язбережувальної технології навчання в умовах фундаменталізації непрофесійної фізкультурно-оздоровчої освіти студентів. Здійснено аналіз динаміки змін морфофункціональних показників, рівня фізичної підготовленості й ступеня сформованості в студентів здоров'язбережувальної компетентності, фізкультурної освіченості.