Didàctica de la seguretat : les normes - Maria Antònia Merino Calvet (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011)
Per a la seguretat en el laboratori escolar és fonamental que l'alumnat tingui un bon coneixement de les normes de seguretat i les segueixi estrictament. Per aconseguir-ho cal organitzar adequadament l'ensenyament d'aquests continguts