Hodnoty komunikace v distanční logopedické praxi - Tereza Hrudová (Paidagogos - Society For Philosophy, Theory and Praxis of Education, 2023)
Díky telekomunikačním technologiím dokážeme zapomenout na vzdálenost, která nás odděluje a zůstat v kontaktu kdykoliv je potřeba. Jak se může hodnota komunikace proměnit během distančního přístupu u logopedické intervence? Jaké jsou výhody či nevýhody nabízených modelů telepractice? Předkládaný příspěvek představí možnosti, které nabízí poskytování distanční logopedické intervence za pomoci videokonferenčních platforem. Cílem příspěvku je zhodnotit benefity a nevýhody spojené s jednotlivými modely komunikace v telepractice, a také analyzovat výsledky spojené s účinností telepractice.