Дидактичні аспекти використання ІКТ у професійній діяльності вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін - Оксана Олександрівна Подліняєва (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Подліняєва О. О. Дидактичні аспекти використання ІКТ у професійній діяльності вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін. У статті аналізуються основні дидактичні аспекти запровадження ІКТ у навчальний процес із суспільно-гуманітарних дисциплін, розкриваються специфічні особливості досягнення різних педагогічних цілей у навчанні з використанням вже наявних розробок, комплексів і комплектів комп'ютерного обладнання.