El mètode científic aplicat a la caiguda lliure - Ernest Arnau Marco (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
Partint de l'observació de la caiguda de diferents cossos, ens farem una sèrie de pregun-tes amb les que analitzarem el moviment i extraurem conclusions. Finalitzarem l'article calculant el valor d'aquesta acceleració utilitzant una gravació del moviment.