Editorial Comments/ Redaksionele Kommentaar - V Roos (AOSIS, 2005)
The challenges that health care face in a developing country such as South Africa are clearly illustrated in this edition of Health SA Gesondheid. Opsomming Die uitdagings waarmee gesondheidsorg in 'n ontwikkelende land soos Suid-Afrika gekonfronteer word, word duidelik geillustreer in hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.