Модифікація діяльнісного підходу до формування навчальної діяльності молодших школярів у ХХ - на початку ХХІ ст - О. О. Нікітіна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Нікітіна О. О. Модифікація діяльнісного підходу до формування навчальної діяльності молодших школярів у ХХ - на початку ХХІ ст. У статті розглянуто особливості модифікації діяльнісного підходу та ролі його різновидів для формування повноцінної навчальної діяльності молодших школярів.