Роль мотиваційно-цільового етапу технології формування рефлексивної культури в системі професійного саморозвитку педагогів - Інна Вікторівна Кондратець (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Кондратець І. В. Роль мотиваційно-цільового етапу технології формування рефлексивної культури в системі професійного саморозвитку педагогів. Статтю присвячено ролі мотиваційно-цільового етапу технології формування рефлексивної культури в системі професійного саморозвитку педагогів. Розкрито сутність засобів забезпечення мотиваційного етапу, механізму  взаємозв'язку між мотивацією та рівнем рефлексивних прагнень, здібностей, умінь і навичок.