МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПРОГРАМІСТІВ - В. С. Круглик; В. В. Осадчий (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2017)
Авторами статті розглядаються проблеми професійної підготовки майбутніх програміс- тів у контексті впровадження міждисциплінарного підходу. Наведено опис специфіки майбут ньої професійної діяльності програмістів на прикладі трьох типів професій за об'єктом праці («людина - техніка», «людина - знакова система», «людина - людина»). Застосування міждисциплінарного підходу у професійній підготовці майбутніх програмістів розглядається як частина процесу формування їхньої професійної компетентності через реалізацію зв'язків із дисциплінами гуманітарної, соціально-економічної, математичної та природничо-наукової підготовки.