Збагачення змісту позааудиторної роботи у ВНЗ ідеями інтерактивного навчання - Л. Є. Бєкірова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2021)
У статті автор розкриває проблему формування готовності майбутніх учителів початкових класів до застосування інтерактивних технологій навчання та збагачення позааудиторної роботи у ВНЗ ідеями інтерактивного навчання.