Kroppsøvingsfaget i bevegelse - Kjersti Mordal Moen; Øyvind F. Standal (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2019)
I forkant av kroppsøvingskonferansen ved Norges idrettshøgskole juni 2018, ble undertegnede forspurt av daværende redaktør i JASEd, professor Anna-Lena Østern, om å være gjesteredaktører for et nytt temanummer innen kroppsøving og idrettsfag. Før konferansen gikk av stabelen, ble det sendt ut invitasjon til deltagerne om å bidra med artikler til temanummeret Kroppsøvingsfaget i bevegelse. Deadline for innsending ble satt til 01.11.2018. Som i det forrige temanummeret fra 2017, omhandler også dette temanummeret forskning på skolefagene kroppsøving og idrettsfag, samt kroppsøvingslærerutdanning.