Практика впровадження інформаційно-комунікаційних технологій навчання в курсі теоретичної механіки для педагогічних університетів - Г. В. Жабєєв; В. Я. Кархут; А. П. Кудін (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
Представлена методична система вивчення теоретичної механіки на основі технологій мережевого Інтернет-навчання, а також відповідно до неї навчально-методичного забезпечення.