Sprawozdanie z działalności Wyższego Seminarium Duchownego Towarzystwa Salezjańskiego w Lądzie nad Wartą w roku akademickim 2018/2019 - Dariusz Dynak-Michalski (The Francis de Sales Scientific Society (TNFS.PL), 2020)
-