Effect of Acidolac Junior on Intestinal Microflora of Children with Chronic Tonsillitis - O.I. Smiyan; Yu.A. Mozgova; O.P. Moshchych (Zaslavsky O.Yu., 2013)
Стаття присвячена питанням використання пробіотиків у комплексному лікуванні хворих на хронічний тонзиліт із метою активації імунних факторів організму хворого. Наведені дані дослідження ефективності симбіотичного препарату Ацидолак Юніор у цієї категорії пацієнтів.